Dobrodošli na spletnem mestu PM, poslovni mediji d.o.o.. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja uporabnikov o dejavnostih in storitvah agencije PM poslovni mediji.

Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali pogoje uporabe, da jih razumete, se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate. Zato vam priporočamo, da vsebino v nadaljevanju skrbno preberete.

Avtorske pravice

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden PM, poslovni mediji.

Posodobitve spletnega mesta

PM, poslovni mediji si pridržuje pravico posodabljanja, spreminjanja ali brisanja informacij na tem spletnem mestu, prav tako lahko omeji ali zavrne dostop do njih.
Podatki na tem spletnem mestu so informativne narave. Namenjeni so vsem uporabnikom in se nanašajo na produkte, storitve in druge informacije.

Vsebina

PM, poslovni mediji si prizadeva z vso dolžno skrbnostjo zagotavljati, da so vsebine, objavljene na spletnem mestu, brez napak.
PM, poslovni mediji (z izjemo tipkarskih napak) jamči za resničnost objavljenih informacij.
V primeru neskladij med informacijami, objavljenimi na spletnem mestu v angleškem jeziku in njihovo slovensko različico, prevlada jezikovno izvirna različica (v slovenskem jeziku).
PM, poslovni mediji ne prevzema odgovornosti za informacije, objavljene na spletnih mestih tretjih oseb, prav tako morajo biti vse pritožbe, poizvedbe ali zahtevki v zvezi s takšno vsebino naslovljene neposredno na te posameznike oziroma družbe (odgovornost za informacije, ki se objavljajo na takšnih spletnih mestih, nosijo izključno tisti, ki jih distribuirajo).

Kontaktni podatki

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s tem Pravnim obvestilom oziroma želite uveljavljati vaše pravice, nas kontaktirajte na naslov:
info@p-m.si.

V Ljubljani, april 2019

PM, poslovni mediji