Prostor dobrih zamisli.

Poslovni idejnik

Življenje je prizorišče neprestanih komunikacijskih izzivov in marketinških vprašanj. Iz agencije PM zanje vsak mesec ponudimo odgovore in rešitve.

Drsnik

Najnovejše

Poletje v zgodbi

Zaradi česa vam bo ostalo v spominu letošnje poletje? Mi smo s Škodo zmagali na Dirki po Franciji, pa vi?

Preberi več

Kje ste nazadnje kupovali vino?

Danes nalivamo dva kozarca rešitev, da se vaša nova znamka uvrsti na prvo mesto lestvice priklica. Kako? Za začetek z vprašanjem: kje ste nazadnje kupovali vino? V Sparu? Morda. Zelo verjetno pa na Spar kot ponudnika vina z največjo izbiro svetovnih in lokalnih buteljk v Sloveniji niste niti pomislili. In prav to je bila naša naloga: Sparovo vinoteko potisniti na prvo mesto izbire resnih in manj resnih vinoljubov.

Preberi več

PRENOVITI ZNAMKO IN POSPEŠITI POSEL: RESNICA ALI IZZIV?

Kdaj ste nazadnje prevetrili svoje podjetje: si boste priznali resnico (in obdržali staro znamko) ali se lotili izziva (prenove)? 

Preberi več

Poslovna strategija kot (turistično) potovanje

Ključ do uspešnosti podjetja je dobra poslovna strategija. A pri tem je najpomembnejše, da jo znamo približati sodelavcem. Le če jo ti razumejo, vidijo v njej smisel in jo sprejmejo za svojo, bodo njeni zagovorniki in izvrševalci.

Preberi več

Zakulisje digitalnega zmagoslavja

Kako prenoviti kompleksno spletno stran in res doseči boljšo prodajo ter hkrati graditi lojalnost strank? Ni ga menedžerja, ki si ne bi zastavil takšnega vprašanja.

Preberi več

Praznovati ali ne praznovati, to je zdaj vprašanje

S parafrazo Hamletovega razmišljanja nagovarjamo dilemo, s katero se velikokrat srečujejo direktorji in njihova podjetja, ko se približajo okroglim obletnicam svojega delovanja.

Preberi več

Napišimo novo zgodbo skupaj