izzivov se lotevamo na

PM način

Za nas ni analognih in digitalnih svetov. Razmišljamo in delujemo celostno. Vsebini dajemo funkcijo in tako vaše izzive spreminjamo v zgodbo s srečnim koncem za vse. Dajte nam nalogo in pokazali vam bomo, kaj zmore komunikacijska agencija, ki sledi načelom digitalne transformacije, a pri svojem delu nikoli ne pozablja na ljudi.

Drsnik

 
NASLOV

Slo_Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Naslov na step 1
Podnaslov na step 1
 
Icon research
Korak
 
01

Raziskave in analize

Podatki so za nas osnova za sprejemanje pravih odločitev na vsakem koraku. Le s pravimi informacijami je mogoče načrtovati in nato načrtovano še izboljševati. Zato ves čas spremljamo relevantne rezultate in statistike ter iščemo odgovor na vprašanje, kaj lahko storimo, da boste vi zares dobili, kar smo vam zagotovili.

Spletna analitika

Vsebinska analitika

Naslov 2
Podnaslov 2
Management
Korak
 
02

Strategija in načrtovanje

Naj bo to osupljiva digitalna izkušnja, video, dogodek ali vrhunsko oblikovan in premišljeno popisan list papirja, vse je del širše slike. Ustvarimo, kar načrtujemo, in načrtujemo tisto, kar bo prineslo dodano vrednost uporabnikom in naročnikom.

Dizajn

Uporabniška izkušnja (UX)

Celostne strategije

Predlog vsebin

Storyboardi

Svetovanje

Oblikovanje vizualne identitete blagovne znamke

Izobraževanje

naslov 3
podnaslov 3
Distribution
Korak
 
03

Produkcija

Zvok in slika, črka in številka, človek in stroj: idejam dajemo obliko in funkcijo. Kot agencija, ki obvladuje tako vsebino kot tehnologijo, gradimo nove svetove, jih polnimo z relevantno vsebino in vašim ciljnim skupinam zagotavljamo celostno uporabniško izkušnjo.

Medijski zakup

Produkcija vsebine

Oglasne kreative

Razvoj

Video produkcija

Upravljanje dogodkov

Dizajn

naslov 4
podnaslov 4
Team creative
Korak
 
04

Distribucija

Ne zanašamo se na svoje občutke. Uspešnost izbranih komunikacijskih orodij merimo, in ko nam številke ne govorijo, kar želimo slišati, brez odlašanja optimiziramo. Skrbno izbiramo kanale in sredstva, ki bodo zagotovili, da vaše sporočilo pride to tistih, ki jim je namenjeno.

Načrtovanje distribucije

Produkcija digitalnega oglaševanja

Upravljanje distribucije in digitalnega oglaševanja

Vplivnostni marketing

Razvoj inovativnih resitev za distribucijo tiskanih medijev

naslov 5
podnaslov 5
Icon research
Korak
 
05

Vodenje

Vsak projekt potrebuje dobrega vodjo. Nekoga, ki razume vaše potrebe in zahteve, jih spremeni v izziv in motivira ekipo ter skrbi za to, da dane obljube tudi izpolnimo.

Projektno vodenje

Upravljanje družabnih omrežij

Epilog
 

DODATNI PRODUKTI

Kompleksni izzivi, s katerimi smo se v preteklosti že uspešno soočili, so od nas zahtevali razvoj lastnih digitalnih orodij. Ta so zdaj na voljo tudi vam.

Intranet

Interna televizija

Platforma za prikaz in upravljanje podatkov

Napišimo novo zgodbo skupaj